Krabice od bot Kolpingova rodina Moravský Krumlov na YouTube Kolpingova rodina Moravský Krumlov na Facebooku

Krabice od bot 2019

Jak darovat krabici od bot

1. Vyber si, které sběrné místo máš nejblíž a jak staré dítě chceš obdarovat. Dárek si u sběrného místa rezervuj.
  2. Zabal pěkné dárky, které by i tobě udělaly radost, do krabice od bot a napiš na ni věk a pohlaví dítěte, pro které je určená.
  3. Do krabice se hodí hračky, školní a výtvarné potřeby, kosmetika a doplňky, vše v bezvadném stavu. Tipy na dárky najdeš tady a můžeš se s námi také poradit na Messengeru.
  4. Dárek odnes na vybrané sběrné místo. Postaráme se, aby se tvoje krabice dostala k dítěti z chudé rodiny.
  5. Pokud nevíš, co do krabice, nebo nestíháš dárek připravit, můžeš poslat Krabici online.
V Moravském Krumlově je možné krabici donést na tři adresy spolupracujících organizací:

ZŠ Ivančická 218 (v provozní době školy)

Římskokatolická farnost Palackého 84 (po skončení bohoslužby
                                                                         dále PO, ÚT, ST, ČT 8 - 12 hod.
                                                                         pak ještě ST 16 - 17 hod.)

scuk.cz výdejní místo v Knížecím domě nám. TGM (PÁ 16 - 17 hod.)

Kontakt: Draha Nečasová, telefon: 723 566 395, email: draha.necas@seznam.cz

Jak se moje krabice dostane k dítěti?

Sběrná místa provozují prověření dobrovolníci ve svém volném čase a bez nároku na odměnu. Každé sběrné místo předem zjišťuje potřeby dětí ve svém okolí: domlouvá se s úřady, azylovými domy, nízkoprahovými centry, terénními pracovníky nebo školami a zjišťuje počet potřebných dětí a jejich věk a pohlaví. Pro tyto děti pak dárky sbírá za pomoci rezervačního systému na webu Krabice od bot, kde dárci uvidí, kolik dětí jakého věku a pohlaví je ještě potřeba obdarovat. Snažíme se, aby se co nejvíce dárků vybralo v regionu, kde se nasbírají.

Podporují nás

SAINT-GOBAIN ADFORS CZ s.r.o.
Jihomororavský kraj
Kolpingovo dílo