Krabice od bot Kolpingova rodina Moravský Krumlov na YouTube Kolpingova rodina Moravský Krumlov na Facebooku

Coworking na hradbách Moravský Krumlov

Probíhající kurzy a aktivity

V říjnu 2020 začínáme! Spojíme bystré a kreativní lidi a necháme je růst!

K nezávaznému přihlášení či k dalším dotazům použijte tento formulář: forms.gle/KXXvRpdTRySs8Qz19

Náš facebook

Startupy po krumlovsku

Máme pěkné místo a skvělou kávu, nezbývá než si vyhrnout rukávy... můžete se těšit na STARTUPY PO KRUMLOVSKU. Postupně Vám představíme zajímavé lidi s dost dobrými nápady. Můžete být s námi u jejich rozjezdu! #startupypokrumlovsku

Jsme partneři projektu

ZVYŠOVÁNÍ KVALITY NEFORMÁLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ NA VYSOČINĚ

CZ.02.3.68/0.0/0.0/18_071/0013291,

který je spolufinancován Evropskou unií

Cílem projektu je zkvalitnění neformálního vzdělávání a vzdělávání pracovníků nestátních neziskových organizací i dobrovolných pracovníků v neformálním vzdělávání prostřednictvím sdílení zkušeností a vzájemné spolupráce.

Aktivity budou zaměřeny na využívání nových metod a forem práce s dětmi a mládeží tak, aby pracovníci v neformálním vzdělávání získali kompetence zejména pro tyto oblasti: polytechnické vzdělávání, projektové metody vzdělávání, praktické využívání ICT ve vzdělávání a badatelských aktivitách, inkluze, čtenářská a matematická gramotnost atd.

Realizace aktivit povede k propojování formálního a neformálního vzdělávání.

Sekundárním cílem projektu je motivovat příjemce neformálního vzdělávání k využití nabídky těchto organizací a k posilování jejich kompetencí ve stejných tématech.

Nástroje pro získávání těchto kompetencí budou především projektové dny v klubovně, mimo klubovnu a pravidelná klubová činnost.

Realizátor projektu: Rada dětí a mládeže kraje Vysočina, z.s.

Zahájení: 1. 9. 2019

Ukončení: 31. 8. 2022

Podporují nás

SAINT-GOBAIN ADFORS CZ s.r.o.
Jihomororavský kraj
Kolpingovo dílo